БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «MEAT FOOD» У МІСТІ КИЄВІ
No Thumbnail Available
Date
2020
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
КНТЕУ
Abstract
Актуальність теми. Ресторанний бізнес є сферою економіки, що
динамічно розвивається. Вона спрямована на задоволення потреб різних
сегментів споживачів. Підприємства ресторанного бізнесу вирішують певні
глобальні соціальні, економічні завдання регіону, країни і світового
співтовариства.
Збільшення ділової активності і купівельної спроможності населення
призвело до значного зростання кількості підприємств ресторанного бізнесу у
2017-2019 р.р. Прискорений ритм життя, змушує найбільш платоспроможну
частину працездатних громадян харчуватися поза власної оселі. Заклади
ресторанного господарства покликані забезпечити населення необхідною
якісною кулінарною продукцією, стандартними послугами та сервісом.
У ресторанному бізнесі існує тренд до створення нішових ресторанів,
одним з яких є ресторани формату «Meat food». Ринок ресторанного бізнесу
України є об'єктом дослідження багатьох вітчизняних і зарубіжних економістів.
Зокрема можна виділити праці таких вчених, як В. Архіпов, Н. Кабушкин, О.
Назаров, М. Меркулов М., О.Курочкіна О. , М. Мальська, О. Яшина, Т. Шталь,
О. Кот, А. Дядін та ін.
Мета випускної кваліфікаційної роботи – за результатами комплексу
організаційно-технологічних, дослідницько-інноваційних та маркетингових
методів та з урахуванням вимог НАССР та ISO розробити проект об’єкта
ресторанного бізнесу.
Завдання кваліфікаційної роботи:
визначити локацію, неймінг та атмосферу закладу;
розробити організаційний план;
розробити концептуальне меню та план випуску продукції;
спланувати організацію виробництва з урахуванням
енергоефективності;
розробити систему контролю якості та безпечності ресторанної
продукції;
спланувати бюджет та термін окупності ресторану;
запропонувати програму розвитку ресторану.
Об’єкт дослідження – процес бізнес-проектування об’єкта
ресторанного бізнесу за визначеним форматом
Предмет дослідження – теоретичні, методичні та прикладні засади
ефективного функціонування та стратегічного розвитку закладу ресторанного
господарства
Інформаційна база дослідження : дані державної служби статистики
України, підручники та методичні посібники, джерела з мережі Інтернет та
наукові статті.
Description
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА