Рекламна діяльність кондитерських підприємств в Україні
Ескіз недоступний
Файли
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
У статті розкриті питання формування оптимального товарного асортименту. Розглядаються методи просування, дослідження ринку та інноваційний розвиток як основні складові успішної конкуренції.
Опис
The article reveals the nutritional form of the optimal product range. Methods of promotion, market research and innovative development are considered as the main sources of successful competition.
Ключові слова
товар, товарний асортимент, кондитерські підприємства, кондитерська галузь, конкурентоспроможність, product, product range, confectionery enterprises, confectionery dough, competitiveness
Бібліографічний опис
Михайлюк, М. (2024). Рекламна діяльність кондитерських підприємств в Україні. У О. С. Бондаренко (Ред.), Маркетингові технології у цифровому просторі: Збірник наукових статей студентів заочної форми навчання. Ч. 1. (с. 52–56). Державний торговельно-економічний університет.