ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ РИБИ
Вантажиться...
Дата
2014
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Київський національний торговельно-економічний університет
Анотація
У монографії розглянуто питання розроблення інноваційних технологій переробки риби з прісноводних, морських та океанічних акваторій, наведено дані щодо створення оптимальних ресурсозберігаючих технологій переробки риби для отримання високопоживних харчових продуктів, у тому числі тривалого терміну зберігання.
Призначено для фахівців харчової та переробної промисловості, аспірантів, докторантів, студентів, викладачів закладів вищої освіти, а також науковців науково-дослідних та прєктних установ.
Опис
INNOVATIVE TECHNOLOGIES OF FISH PROCESSING
The monograph deals with the development of innovative technologies for processing fish from freshwater, marine and oceanic areas, provides data on the creation of optimal resource-saving fish processing technologies for obtaining highly nutritious food products, including long shelf life.
The monograph is intended for experts in the food and processing industry, PhD students, doctoral students, students, academic staff of higher education institutions, as well as researchers of research and project institutions.
Ключові слова
інновації, риба, переробка, харчова промисловість, технології, якість, безпека, стандарти, продукція, заморожування, консервація, упаковка, innovations, fish, processing, food industry, technology, quality, safety, standards, products, freezing, preservation, packaging
Бібліографічний опис
Мазаракі, А.А., Лебська, Т.К., Сидоренко, О.В., Притульська, Н. В. & Ніколаєнко, С. М. (2014). Інноваційні технології переробки риби. Київський національний торговельно-економічний університет. https://doi.org/10.31617/m.knute.2014-903
Mazaraki, A., Lebska, T., Sydorenko, O., Prytulska, N. & Nikolajenko, S. (2014). Innovative technologies of fish processing. Kyiv National University of Trade and Economics. https://doi.org/10.31617/m.knute.2014-903