ЗБІРНИК РЕЦЕПТУР СТРАВ, КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ І НАПОЇВ (ТЕХНОЛОГІЧНИХ КАРТ) ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ

Анотація

Збірник рецептур страв, кулінарних виробів і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей шкільного віку розроблений фахівцями Київського національного торговельно-економічного університету спільно з науковцями Інституту громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва та практичними працівниками ресторанного господарства. Для закладів освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку та закладів сфери соціального захисту The collection of recipes for dishes, culinary products and beverages (technological cards) for nutrition of school-age children was developed by specialists from the Kyiv National University of Trade and Economics together with scientists from the O. M. Marzieiev Institute of Public Health and practical restaurant employees. For educational institutions, children's health and recreation institutions and social protection institutions

Опис

Ключові слова

збірник рецептур, шкільне харчування, заклади освіти, кулінарні страви та вироби, технологічні карти, харчування дітей, recipe collection, school nutrition, educational institutions, culinary dishes and products, technological cards, children's nutrition

Бібліографічний опис

Мазаракі, А., Притульська, Н., Гуліч, М., Федорова, Д., Гніцевич, В., Юдіна, Т., Кравченко, М., Вітряк, О., Антонюк, І., Медведєва, А., Васильєва, О., Любарська, Л., Онопрієнко, Г., Петренко, О. Збірник рецептур страв, кулінарних виробів і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей шкільного віку. Для закладів освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку та закладів сфери соціального захисту (А. А. Мазаракі, Ред.). (2022). Київський національний торговельно-економічний університет. https://www.doi.org/10.31617/np.knute.2022-260 Mazaraki, A., Prytulska, N., Gulich, M., Fedorova, D., Hnitsevych, V., Yudina, T., Kravchenko, M., Vitriak, O., Antoniuk, I., Medvedieva, A., Vasylieva, O., Liubarska, L., Onopriienko, G., Petrenko, O. Collection of recipes for dishes, culinary products and beverages (technological cards) for nutrition of school-age children. For educational institutions, children's health and recreation institutions and social protection institutions (A. A. Mazaraki, Ed.). (2022). Kyiv National University of Trade and Economics. https://www.doi.org/10.31617/np.knute.2022-260

License

UDC

Orcid

Pages