ЧАЙ. ЧАЙНІ ЦЕРЕМОНІЇ TEA. TEA CEREMONIES

Ескіз недоступний

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У навчальному посібнику наведено інформацію щодо історії виникнення, характеристики видів, сортів чаю; особливостей виробництва та технології окремих груп чаю та напоїв на його основі, чайних церемоній різних країн світу. Посібник призначено для студентів, які навчаються за спеціальностями «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу», викладачів, рестораторів і шефкухарів, інших фахівців закладів ресторанного господарства, а також усіх, хто цікавиться кулінарією. The coursebook provides information on the history of origin, characteristics of types and varieties of tea; features of production and technology of individual groups of tea and drinks based on it, and tea ceremonies in different countries of the world. The coursebook is intended for students studying in the specialties "Food Technologies", "Hotel and Restaurant Business", "Hotel and Restaurant Business Management", teachers, restaurateurs and chefs, other specialists in restaurant establishments, as well as everyone who is interested in cooking.

Опис

Ключові слова

чай, види чаю, чайна церемонія, чайний посуд, заварювання чаю, чайний лист, ферментація чаю, tea, types of tea, tea ceremony, tea service, tea brewing, tea leaves, tea fermentation

Бібліографічний опис

Кравченко, М.Ф., Гніцевич, В.А., & Юдіна, Т.І. (2024). Чай. Чайні церемонії (А. А. Мазаракі, Ред.). Державний торговельно-економічний університет. Kravchenko, M.F., Gnitsevych, V.A., & Yudina, T.I. (2024). Tea. Tea ceremonies (A. A. Mazaraki, Ed.). State University of Trade and Economics.