МЕНЕДЖМЕНТ І БІЗНЕС-АДМІНІСТРУВАННЯ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ
Вантажиться...
Дата
2025
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
У збірнику наукових статей здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти висвітлено результати досліджень, що визначають тренди розвитку готельного та ресторанного бізнесу. Представлено теоретичні та методологічні засади управління суб’єктами готельного та ресторанного бізнесу з урахуванням цифрових трансформацій та інноваційних технологій. Поглиблено наукові положення щодо стейкголдер-менеджменту, формування програм споживчої лояльності, управління конкурентоспроможністю, розвитку функціональних сфер менеджменту суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу; визначено концепції та моделі національної гостинності; проаналізовано економічні, управлінські, маркетингові, сервісні бізнес-процеси, напрями застосування інформаційних технологій систем; обґрунтовано засади імплементації інноваційних технологій в управління готельним та ресторанним бізнесом.
Призначено для студентів, науковців, фахівців сфери готельного та ресторанного бізнесу, викладачів ЗВО, аспірантів.
Матеріали подано в авторській редакції. Автори опублікованих матеріалів несуть повну відповідальність за підбір, точність наведених фактів, цитат, статистичних даних, галузевої термінології, інших відомостей.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Менеджмент і бізнес-адміністрування у сфері гостинності : зб. наук. ст. здобувачів другого (магіст.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. / відп. ред. А. Г. Охріменко. – Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2025. – 124 c.