ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ЛОКАВОРСЬКОМУ МОНО -КАФЕ НА 60 МІСЦЬ
Вантажиться...
Дата
2025-11
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
На основі проведених маркетингових досліджень у Дарницькому районі м. Києва
спроєктовано локаворське моно-кафе на 60 місць, особливість якого реалізація страв із сиру
кисломолочного з місцевої локальної сировини.
На основі теоретичних та експериментальних досліджень наведено загальну
характеристику процесу виробництва страв із сиру кисломолочного у закладах ресторанного
господарства, характеристику сировини, що використовується, визначено її функціонально-
технологічні властивості, вимоги до якості; здійснено аналіз рецептурного складу та
технології страв із сиру кисломолочного.
У роботі проаналізовано інновації в технології виробництва обраної групи харчової
продукції та організаційні заходи з її виробництва і реалізації у моно-кафе.
On the basis of marketing research, a locavore mono-cafe with 60 seats was designed in the
Darnytskyi district of Kyiv.
On the basis of theoretical and experimental studies, the general characteristics of the
production process of sour-milk cheese dishes in restaurant establishments, the characteristics of the
raw materials used, their functional and technological properties, and quality requirements are
given; an analysis of the recipe composition and technology of dishes made from sour milk cheese
was carried out.
Innovations in production technologies of the selected group of food products and
organizational measures for their production and sale in mono-cafés are analyzed in the work
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Макаревич О І ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ЛОКАВОРСЬКОМУ МОНО -КАФЕ НА 60 МІСЦЬ Кваліфікаційна робота бакалавра за спeцiaльністью 181 «Харчові технології» Державний торговельно-економічний університет Репозитарій Державного торговельно-економічного університету