ТЕХНОЛОГІЯ ТУШКОВАНИХ СТРАВ ІЗ БАРАНИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЕТНО -РЕСТОРАНІ КАВКАЗЬКОЇ КУХНІ НА 50 МІСЦЬ

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025-11

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Горковенко Є О ТЕХНОЛОГІЯ ТУШКОВАНИХ СТРАВ ІЗ БАРАНИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЕТНО -РЕСТОРАНІ КАВКАЗЬКОЇ КУХНІ НА 50 МІСЦЬ Кваліфікаційна робота бакалавра за спeцiaльністью 181 «Харчові технології» Державний торговельно-економічний університет Репозитарій Державного торговельно-економічного університету

Doi

UDC

Orcid

Pages