«РОЗРОБЛЕННЯ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРУ ТЕРИТОРІЄЮ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ЙОГО ПРОСУВАННЯ НА МІЖНАРОДНОМУ РИНКУ»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025-10

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

Терещук К.С. чітко дотримувалась термінів та виданого завдання. Робота логічно структурована, повністю відповідає заявленій темі. Текст містить графічні та табличні матеріали. Авторка використала достатню кількість інформаційних джерел. Розкривши у першому розділі роботи сутність гастрономічного туризму та методологію формування відповідного туристичного продукту, авторка проаналізувала стан ринку туризму, а також ресурсний потенціал та інфраструктуру туризму Львівської області. За результатами роботи було запропоновано програму туру, а також механізм його просування на міжнародному ринку

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Терещук К С «РОЗРОБЛЕННЯ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРУ ТЕРИТОРІЄЮ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ЙОГО ПРОСУВАННЯ НА МІЖНАРОДНОМУ РИНКУ» Кваліфікаційна робота магістра за спеціальністью 053 “Психологія”, Державний торговельно-економічний університет Репозитарій Державного торговельно-економічного університету

Doi

UDC

Orcid

Pages