Технологія м’ясних страв з використанням техніки маринування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У статті наведена інноваційна технологія м’ясних страв із додаванням різноманітних спецій та маринадів. Досліджено харчову цінність та основні показники якості м’ясних страв грузинської кухні – на прикладі страви «Стейк з яловичого філе у маринаді». У статті доведено, що використання техніки маринування пришвидшує приготування м’ясних виробів та покращує харчову цінність готових страв, збагачує раціон біологічно-активними речовинами.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Погребіцька, В. (2023). Технологія м’ясних страв з використанням техніки маринування. У М. Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення (с. 153–161). Державний торговельно-економічний університет.

Doi

UDC

Orcid

Pages