Технологія безлактозного мусу «Таємне бажання» зниженої енергетичної цінності
Вантажиться...
Файли
Дата
2023
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
У статті наведено технологію безлактозних мусових десертів зниженої енергетичної цінності з використанням цукрозамінника еритритол, який відзначається низьким глікемічний індексом, а також з використанням яблучної клітковини, що містить комплекс вітамінів групи B, C, K, мінералів. Досліджено хімічний склад дослідного та контрольного зразків мусових десертів на основі манго.
Опис
Ключові слова
мусовий десерт, еритритол, безлактозна продукція, яблучна клітковина, знижена енергетична цінність, mousse dessert, erythritol, lactose-free products, apple fiber, reduced energy value.
Бібліографічний опис
Покотилова, Є. (2023). Технологія безлактозного мусу «Таємне бажання» зниженої енергетичної цінності. У М. Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції (с. 100–106). Державний торговельно-економічний університет.