Технологія січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності
Вантажиться...
Файли
Дата
2023
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
У статті запропонована технологія м’ясних січених виробів (купатів) із використанням насіння чіа та морської бурої водорості роду Laminaria. Наведено результати досліджень органолептичних показників розробленої страви. Теоретично обґрунтовано та експериментально розроблено рецептурний склад купажів із використанням насіння чіа та бурої водорості роду Laminaria.
Опис
Ключові слова
м’ясо, купати, насіння чіа, бура водорість роду Laminaria, удосконалення рецептурного складу, meat, kupaty, chia seeds, brown algae, improvement of the recipe composition.
Бібліографічний опис
Куліш, Д. (2023). Технологія січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності. У М. Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції (с. 41–49). Державний торговельно-економічний університет.