Технологія січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Автори

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У статті запропонована технологія м’ясних січених виробів (купатів) із використанням насіння чіа та морської бурої водорості роду Laminaria. Наведено результати досліджень органолептичних показників розробленої страви. Теоретично обґрунтовано та експериментально розроблено рецептурний склад купажів із використанням насіння чіа та бурої водорості роду Laminaria.

Опис

Ключові слова

м’ясо, купати, насіння чіа, бура водорість роду Laminaria, удосконалення рецептурного складу, meat, kupaty, chia seeds, brown algae, improvement of the recipe composition.

Бібліографічний опис

Куліш, Д. (2023). Технологія січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності. У М. Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції (с. 41–49). Державний торговельно-економічний університет.

Doi

UDC

Orcid

Pages