РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова "mirga"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія безе з швейцарської меренги з підвищеним вмістом йоду та вітаміну С(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Швайківська, В.В статті обґрунтована доцільність розроблення безе із швейцарської меренги для профілактики йоддефіцитних захворювань. У технології виробів запропоновано засто¬су¬вання цистозіри та порошку чорної смородини, що позитивно впливає на їх органо¬лептичну оцінку. Наведено порівняльну характеристику хімічного складу безе із швейцарської меренги за традиційної технології виробництва та з використанням цистозіри і порошку чорної смородини