РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова "iodine deficiency"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія безе з швейцарської меренги з підвищеним вмістом йоду та вітаміну С(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Швайківська, В.В статті обґрунтована доцільність розроблення безе із швейцарської меренги для профілактики йоддефіцитних захворювань. У технології виробів запропоновано засто¬су¬вання цистозіри та порошку чорної смородини, що позитивно впливає на їх органо¬лептичну оцінку. Наведено порівняльну характеристику хімічного складу безе із швейцарської меренги за традиційної технології виробництва та з використанням цистозіри і порошку чорної смородиниДокумент Технології автентичних страв з гідробіонтів одеського регіону(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Критченко, Д.Розглянуто автентичні страви Одеського регіону, де особливе місце займають страви з гідробіонтів. Визначено наявність йододефіціту в щоденному раціоні населення України. Досліджено йодовмісну сировину та обрано ламінарію, як джерело йоду. На основі проведених комплексних досліджень розроблено рибні биточки з покращеним вмістом мінеральних речовинДокумент Технології автентичних страв з гідробіонтів одеського регіону.(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Критченко, Д.Розглянуто автентичні страви Одеського регіону, де особливе місце займають страви з гідробіонтів. Визначено наявність йододефіціту в щоденному раціоні населення України. Досліджено йодовмісну сировину та обрано ламінарію, як джерело йоду. На основі проведених комплексних досліджень розроблено рибні биточки з покращеним вмістом мінеральних речовин