РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова "innovative technologies"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Інноваційні технології приготування лимонно-петрушкового веганського печива з соєвого борошна(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Марчук, Я.Стаття присвячена дослідженню інноваційних технологій приготування лимонно-петрушкового веганського печива з соєвого борошна. В роботі оцінюється вплив різного вмісту кореню петрушки на харчову цінність, органолептичні показники та мінеральний склад печива. Дослідні зразки показали значне підвищення вмісту білка, клітковини, а також покращення смакових характеристик продукту. Збільшення кількості петрушки позитивно вплинуло на загальну якість десерту, зробивши його більш корисним та привабливим для споживачів. Результати дослідження підтверджують можливість створення смачних і поживних веганських продуктів, що відповідають сучасним трендам здорового харчування