РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова "craft cheese producers"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Інноваційні технології сирників з використанням насіння чіа та рисового борошна(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Міщенко, А.У статті наведено статистичні дані щодо споживання сиру в Україні, перспективи розвитку крафтових виробників молочної продукції. На підставі аналізу асортименту та рецептури страв з сиру кисломолочного, розроблено інноваційну технологію сирників із використанням насіння чіа та рисового борошна, наведено технологічну схему їх приготування. За результатами проведених досліджень визначено органолептичні показ¬ники розробленої страви, доведено її високу харчову цінність