РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова "chemical composition"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія хлібобулочних виробів з рослинними компонентами(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Яковлев, Н.В статті розглянута можливість розширення асортименту хлібобулочних виробів, шляхом створення фокаччі по-українськи. Для цього у технологію традиційної страви вводились рослинні компоненти: морквяна макуха, олія каноли та шрот зародків пшениці. Досліджено органолептичну оцінку та визначено раціональну кількість шроту зародків пшениці, який не погіршує якість готового виробу. Наведено порівняльну характеристику хімічного складу традиційного та дослідних зразків