МІЖНАРОДНИЙ ГОТЕЛЬНИЙ І РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд МІЖНАРОДНИЙ ГОТЕЛЬНИЙ І РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС за Ключові слова "innovations"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Конкурентоспроможність міжнародної готельної мережі(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Бочкалова, К.У статті досліджено сутність та ключові фактори конкурентоспроможності міжнародних готельних мереж в умовах глобалізації. Проаналізовано вплив різноманітних аспектів діяльності готельних мереж на їх конкурентну позицію на світовому ринку. Розглянуто роль інновацій, якості послуг, маркетингових стратегій та управління людськими ресурсами у формуванні конкурентних переваг. Особлива увага приділена впливу сучасних викликів, таких як пандемія COVID-19 та військові конфлікти, на конкурентоспроможність готельних мереж. Запропоновано класифікацію факторів конкурентоспроможності та визначено перспективні напрями підвищення конкурентоспроможності міжнародних готельних мереж.Документ Корпоративні стандарти якості послуг міжнародної готельної та ресторанної мережі(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Ткалич, О.У статті розглянуто корпоративні стандарти якості послуг міжнародних готельних та ресторанних мереж. Досліджено ключові аспекти стандартів, включаючи управління персоналом, інтеграцію інноваційних технологій, управління ресурсами та лояльністю клієнтів. Акцентовано увагу на ролі універсальних стандартів у забезпеченні стабільної якості послуг у різних країнах, а також на важливості адаптації до нових викликів, таких як екологічна стійкість та розвиток цифрових технологій.