РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Романов, В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія овочевої страви підвищеної біологічної цінності(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Романов, В.Стаття присвячена розробці адаптованої овочевої страви – салату «Шопський», що відповідає принципам концепції «slow food». Обґрунтовано технологію овочевої страви підви-щеної біологічної цінності шляхом заміни традиційних рецептурних компонентів і включення до її складу бессарабської бринзи, ялтинської (кримської) цибулі, гарбузового насіння та кедрової олії. Визначено вплив означених інгредієнтів на органолептичні власти¬вості та хімічний склад страви. За результатами проведених досліджень доведено, що адаптований салат має покращену біологічну цінність та органолептичні характе¬ристики у порівнянні з традиційною рецептурою.