РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Міквабішвілі, І."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія мусу на основі плодово-овочевої композиційної суміші(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Міквабішвілі, І.У статті наведено характерні особливості приготування десертів з пінною струк¬турою. Обґрунтовано основні складові даної продукції. Наведено вимоги до приготування мусів. Досліджено плодову та овочеву сировину з метою розроблення композиційної суміші, яка дозволить підвищити поживну цінність мусового десерту без погіршення показників якості. Проведено експериментальні проробки щодо вилучення цукру з рецептури за рахунок використання згущеного сиропу з фруктів. Визначено сенсорні показники розробленої продукції. Досліджено поживну цінність мусу плодово-овочевого та побудовано про¬філо-грами якості. Наведено технологічну схему приготування мусу на основі плодово-овочевої композиційної суміші