РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Москалець, М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія альтернативних морепродуктів на основі рослинної сировини(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Москалець, М.У даній статті розглянуто технологія виробництва альтернативних морепродуктів типу лобстера з рослинної сировини та напрямки їх використання в ресторанному господарстві. Наведено аналіз наукових розробок вітчизняних та закордонних фахівців в цьому напрямі. Визначені основні складові альтернативних морепродуктів рослинного походження, параметри їх підготовки для виробництва альтернативного лобстеру. Було проаналізовано та розроблено альтернативу морському лобстеру, предмет для вжитку з додаванням загущувача та ароматизатора. Перелічено пріоритети та напрями застосування лобстеру з овочевої сировини