РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Маленко, М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія вафель з використанням соєвого борошна та еритритола(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Маленко, М.У статті запропоновано технологію виробництва вафель із використанням соєвого борошна та еритритола. Метою дослідження було наукове обґрунтування та розробка рецептурного складу вафель з покращеними харчовими властивостями, зокрема зі зниженим вмістом калорій і підвищеним вмістом білка. Було досягнуто балансу між смаковими характеристиками, текстурою та поживною цінністю продукту. Результати досліджень підтвердили, що використання соєвого борошна та еритритола у вафлях дозволяє знизити калорійність продукту, підвищити вміст білків і харчових волокон, що робить цей продукт корисним для здоровʼя та привабливим для споживачів, які прагнуть до здорового харчування