РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Мазуренко, В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія безглютенового кексу з використанням фруктово-ягідної сировини(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Мазуренко, В.В статті визначено популярність борошняних кондитерських виробів та наведено структуру даної продукції в розрізі товарних груп. Проведено аналіз виробів з кексового тіста, наведено напрями модифікації рецептурного складу кексів. Проаналізовано аглютенову сировину та розроблено безглютенову борошняну суміш. Розроблено модельні композиції кексів з використанням фруктово-ягідної сировини та безглютенової суміші. Проведено оцінювання органолептичних показників розроблених кексів, наведено візуалізація дослідного зразка. Визначено поживну цінність розроблених кексів