РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Лозниця, І."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія вегансьного тістечка макарон(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Лозниця, І.У статті запропоновано технологію виробництва веганських макарон. Метою дослідження було наукове обґрунтування та розробка рецептурного складу веганських макарон без традиційного вмісту яєчного білка. Досягнуто балансу між смаковими характеристиками, текстурою та поживною цінністю продукту. Результати досліджень підтвердили, що використання картопляного протеїну і ксантану у макаронах замість яєчного білку дозволяє зробити виріб повністю веганьским і доступним для людей, які притримуються такого способу життя, не вживаючи продукти тваринного походження