РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Лебанідзе, Д."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія лазаньї підвищеної поживної цінності(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Лебанідзе, Д.У статті наведено технологію лазаньї з покращеною поживною цінністю за рахунок комплексного використання борошна зі спельти та пшона для приготування тістового листового напівфабрикату, овочевої сировини – для соусу. На основі експериментальних досліджень обґрунтовано підвищення вмісту харчових волокон, вітамінів та мінеральних речовин. Розраховано поживну цінність страви, побудовано профілограму якості