РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Крутий, В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія пивного коктейлю з медом, імбирем та лаймом(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Крутий, В.У статті досліджується можливість використання меду, імбиру та лайму в технології пивного коктейлю, що підвищує його біологічну цінність. Розроблено харчові модельні композиції експериментальних зразків коктейлю, визначено раціональні кількості компонентів: пива, меду, імбиру та лайму. Визначено фізико-хімічні та органолептичні характеристики, розраховано хімічний склад готового продукту та побудовано модель якості коктейлю з підвищеним вмістом біологічно активних речовин