РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Критченко, Д."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технології автентичних страв з гідробіонтів одеського регіону(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Критченко, Д.Розглянуто автентичні страви Одеського регіону, де особливе місце займають страви з гідробіонтів. Визначено наявність йододефіціту в щоденному раціоні населення України. Досліджено йодовмісну сировину та обрано ламінарію, як джерело йоду. На основі проведених комплексних досліджень розроблено рибні биточки з покращеним вмістом мінеральних речовинДокумент Технології автентичних страв з гідробіонтів одеського регіону.(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Критченко, Д.Розглянуто автентичні страви Одеського регіону, де особливе місце займають страви з гідробіонтів. Визначено наявність йододефіціту в щоденному раціоні населення України. Досліджено йодовмісну сировину та обрано ламінарію, як джерело йоду. На основі проведених комплексних досліджень розроблено рибні биточки з покращеним вмістом мінеральних речовин