РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Вознюк, М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Інноваційні технології приготування м’ясних страв(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Вознюк, М.У статті розглянуто наукові основи методу сувіду, його вплив на якість м’ясних страв, а також практичне застосування та переваги цього методу. Сувід (від французького «sous- vide», що означає «у вакуумі») – це метод приготування їжі, який полягає в тривалому приготуванні продуктів у вакуумі при низьких температурах. Метод сувіду останнім часом став дуже популярним серед професійних кухарів і домашніх кулінарів завдяки своїм численним перевагам, включаючи збереження смаку, текстури та поживних властивостей продуктів.