РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Вишневська, В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технології альтернативних стейків ферментованих методом wet-aged(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Вишневська, В.У статті розглянуто технологію альтернативних стейків, в основі якої застосування різних способів ферментації, інноваційне обладнання та крафтові маринади. Розроблено технологію стейку Денвер ферментованого методом wet-aged з додаванням ягід ялівцю. Використаний спосіб витримки м’ясного напівфабрикату значно покращив органолептичні показники готової страви: смак став більш насиченим, запах набув легкого аромату хвої, а консистенція – більш ніжною, соковитою та м’якою.