РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Батина, Б."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія мусової основи для тортів з підвищеним вмістом харчових волокон та вітаміну С(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Батина, Б.У статті запропоновані напрями розширення існуючого асортименту десертів підвищеної поживної цінності шляхом використання рослинних компонентів. За результатами аналізу інформаційних джерел, розроблено технологію обліпихово-морквя¬ного мусу з псиліумом, як основи для мусових тортів. На основі дослідження органо¬лептичних показників визначено раціональну кількість обліпихового пюре, морквяного фрешу та псиліуму. Розроблено технологію обліпихово-морквяного мусу з псиліумом, досліджено хімічний склад