241 Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 Готельно-ресторанна справа за Автор "Дзюбак Тетяна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Проект готелю в туристичній дестинації "Буковиця"в місті Борислав(КНТЕУ, 2020) Дзюбак ТетянаАктуальність нашої роботи. У теперішній час не є секретом те, що сфера гостинності є одним із найперспективнішим сектором туристичного бізнесу. Стрімко розвивається готельна індустрія із сучасними тенденціями. Поширюються інтереси на послуги та продукти, які надають готелі, а раніше надавали інші галузі. Наша робота складається із трьох основних розділів та підпунктів до них. Розвиток готельного бізнесу це не проста справа, та водночас вона несе комплексний характер із залученням уваги гостей. Проект готелю у туристичній дестинації при гірськолижному курорті «Буковиця», володіє унікальними рекреаційними ресурсами. Туристичні готелі все більше й більше набувають популярності, особливо це стосується готелів, які розташовані біля визначних пам’яток або території із розвиненою туристичною діяльністю. Так, як наш проект розташований при гірськолижному курорті, існує чимало переваг високої конкурентоспроможності між іншими готелями. Темою випускного кваліфікаційного проекту є туристичний готель в дестинації «Буковиця» в місті Борислав , кількість номерного фонду складає 260 місць шестиповерхового готелю. Об’єктом дослідження виступає гірськолижній курорт «Буковиця», а предметом є надання послуг розташування, послуг гостинності. Готельна послуга складається з послуг : основних та додаткових, що пропонуються споживачу при розміщенні і проживанні у готелі. Предметом дослідження – методичні та прикладні, теоретичні засади проектування об’єкта готельного бізнесу. Метою дослідження є проект готелю, визначення його сегменту відвідувачів, надання послуг. У нашій роботі ми розглянемо метод системного аналізу, економічного аналізу та метод порівняльного аналізу. Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання у 3 розділах: - концепцію закладу, його можливості на локації, та конкурентоспроможність між іншими готелями в найближчі 30 кілометрів, переваги підприємства; - розробити експлікацію приміщень готелю, обґрунтувати організацію роботи структурних підрозділів; - обґрунтування дизайну , інтер’єру та екстер’єру готельного підприємства; - розрахувати кошторис будівництва, експлуатаційні показники проекту; - розрахуємо загальну площу, та площу кожного із підрозділів; - розробити цінову політику проектованого готелю; - прогнозування інвестицій та окупність проекту за декілька років.