Кафедра Товарознавства і Фармації
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Товарознавства і Фармації за Автор "Белінська Світлана Омелянівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Аналіз споживчого попиту та формування цінової політики товарної категорії сухих сніданків(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Опріян Софії Русланівни; Белінська Світлана ОмелянівнаРобота включає аналіз теоретичних підходів до вивчення споживчого попиту, дослідження сучасних ринкових тенденцій, а також детальну оцінку поведінки споживачів у межах обраної товарної категорії. Проведено порівняльний аналіз цінових стратегій провідних брендів на основі ТОВ «Епіцентр К» та визначено ключові фактори, які впливають на сприйняття ціни споживачами. На основі зібраних даних було здійснено прогноз попиту та розроблено рекомендації щодо оптимізації цінової політики, спрямованої на підвищення конкурентоспроможності продукції. Ключові слова: сухі сніданки, споживчий попит, цінова політика, споживач, ринок, товарна категорія, маркетингова стратегія. he work includes an analysis of theoretical approaches to studying consumer demand, an investigation of current market trends, and a detailed evaluation of consumer behavior within the selected product category. A comparative analysis of pricing strategies employed by leading brands, based on the case of LLC “Епіцентр К” was conducted to identify the key factors influencing consumers’ price perception. Based on the collected data, a demand forecast was prepared, and recommendations were developed to optimize the pricing policy aimed at increasing product competitiveness. Keywords: breakfast cereals, consumer demand, pricing policy, consumer, market, product category, marketing strategy.Документ Експертиза якості та управління ланцюгами постачання апельсиного соку(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Снігур Ірини Ярославівни; Белінська Світлана ОмелянівнаВ роботі визначено значення товарознавчої експертизи у забезпеченні якості харчових продуктів; проаналізовано нормативно-правові засади експертизи якості апельсинового соку; проведена експертиза якості апельсинового соку; наведено організаційно-економічну характеристику управління ланцюгами постачання апельсинового соку на ТОВ «Сандора»; запропоновано шляхи удосконалення управління ланцюгами постачання апельсинового соку на ТОВ «Сандора». Ключові слова: сокова продукція, нектар, сік, апельсиновий сік, споживчі властивості, , експертиза, ланцюги збуту. The paper defines the importance of commodity expertise in ensuring the quality of food products; analyses the regulatory framework for quality expertise of orange juice; conducts an examination of the quality of orange juice; provides an organisational and economic description of the management of supply chains of orange juice at Sandora LLC; suggests ways to improve the management of supply chains of orange juice at Sandora LLC. Keywords: juice products, nectar, juice, orange juice, consumer properties, , expertise, supply chains.Документ Експертиза якості та управління ланцюгами постачання вина червоного(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Бабенка Дмитра Сергійовича; Белінська Світлана ОмелянівнаУ випускній кваліфікаційній роботі відображено теоретико-методологічні засади експертизи якості та управління ланцюгами постачання вина виноградного червоного напівсолодкого. Проаналізовано нормативноправове регулювання обігу алкогольних напоїв та визначено роль товарознавчої експертизи у забезпеченні їх якості. Наведено результати проведеної експертизи якості вина виноградного червоного напівсолодкого вітчизняного та зарубіжного виробництва. Запропоновано комплекс заходів для удосконалення процесу управління ланцюгами постачання виноградних вин. Ключові слова: вина виноградні червоні, товарознавча експертиза, експертиза якості, ланцюги постачання. The final qualification work reflects the theoretical and methodological principles of quality examination and management of red grape wine supply chains. The normative and legal regulation of the circulation of alcoholic beverages was analyzed and the role of commodity expertise in ensuring their quality was determined. The results of the examination of the quality of Viograd red semi-sweet wine of domestic and foreign production are given. A set of measures is proposed to improve the process of managing grape wine supply chains. Key words: Viograd red wines, commodity expertise, quality expertise, supply chains.Документ Інформаційний супровід обігу та управління ланцюгами постачання пакетованих трав'яних чаїв(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Камєнєвої Ірини Олександрівни; Белінська Світлана ОмелянівнаУ випускній кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади обігу та управління постачанням чаю, в ході дослідження було визначено інформаційне та законодавчо-нормативне регулювання обігу трав’яних чаїв, а також теоретико-методологічні підходи до управління ланцюгами постачання. Наступним було проведено інформаційне забезпечення з відбором конкретних зразків чаю і проведено дослідження їх інформаційного забезпечення. В результаті було проведено аналіз особливостей системи обігу та управління ланцюгами постачання пакетованих трав’яних чаїв підприємства торгівлі і надано рекомендації для цього процесу на підприємстві ТОВ «Епіцентр-К». Ключові слова: підприємство, інформаційний супровід, обіг, управління, трав’яні пакетовані чаї, підприємство торгівлі. In the final qualification work, the theoretical principles of the circulation and supply management of tea were investigated, in the course of the study, the informational and legislative regulation of the circulation of herbal teas, as well as theoretical and methodological approaches to the management of supply chains were determined. Next, information support was carried out with the selection of specific tea samples and a study of their information support was carried out. As a result, an analysis of the features of the system of circulation and management of the supply chain of packaged herbal teas of the trade enterprise was carried out, and recommendations were given for this process at the enterprise of «Epicenter-K» LLC. Key words: enterprise, information support, circulation, management, herbal packaged teas, trade enterprise.