КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ за Автор "Цимбаленко, М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія крафтового зефіру оздоровчого призначення із використанням гарбуза, апельсину та стевії(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Цимбаленко, М.У статті запропоновано технологію крафтового зефіру оздоровчого призначення з використанням гарбуза, апельсину та стевії. Досліджено та порівняно хімічний склад і біологічну цінність традиційного цукрового виробу та розробленого, наведено переваги нової технології над традиційною. За результатами проведених досліджень розроблено та обґрунтовано технологію зефіру з використанням гарбуза, апельсину та стевії, визначено основні показники його якості та поживної цінності. Розраховано комплексний показник якості та побудовано модель якості.