КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ за Автор "Рибкін, Я."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія крафтової сировʼяленої ковбаси підвищеної поживної цінності(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Рибкін, Я.Стаття присвячена дослідженню технології крафтового виробництва мʼясних делікатесів, а саме ковбасних виробів з різними рослинними інгредієнтами, які покращують смакові властивості та підвищують поживну цінність. Зважаючи на тенденції розвитку ринку мʼясної галузі, розроблено рецептуру сировʼяленої ковбаси «Чорізо»« з пастою волоського горіху та стартовою культурою Bactoferm. Досліджено органолептичні властивості дослідних зразків, визначено поживну цінність виробу.