КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ за Автор "Музиченко, В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія крафтового сидру із пряно-ароматичною сировиною(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Музиченко, В.У статті наведено характеристику сидрів, які на сьогоднішній день набирають широкої популярності серед населення. Для розширення асортименту напоїв та задоволення вимогливої аудиторії споживачів вирішено до складу яблучного сидру додати пряно-ароматичну сировину. На основі сенсорної оцінки обрано дослідний зразок напою з високими показниками якості та раціональною кількістю екстрактів кориці та шипшини, настоянки гвоздики та квітів бузини. Розраховано поживну цінність яблучного сидру з пряно-ароматичною сировиною.