КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ за Автор "Миколаєнко, Д."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія ковбасних виробів із використанням рослинних добавок(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Миколаєнко, Д.У статті наведено результати досліджень, спрямованих на розробку новітніх технологій ковбасних виробів із підвищеною поживною та біологічною цінністю. Особливу увагу приділено ковбасному виробу «Шевченківський», який збагачений рослинними білками, зокрема спіруліною, гречаною та соєвою клітковиною. Доведено, що використання рослинних інгредієнтів сприяє поліпшенню хімічного складу продукту. Ці вироби можуть бути рекомендовані для харчування широких верств населення з метою оздоровлення.