КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ за Автор "Лазаренко, А."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія сиру кисломолочного підвищеної харчової цінності(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Лазаренко, А.У статті обгрунтовано технологію мʼякого сиру «Адигейський» із використанням сублімованої калини та сухого базиліку. Наведена технологія мʼякого сиру «Адигейський» з сублімованою калиною в кількості 5% та сухого базиліку в кількості 2% від маси сирного зерна. Отримано комплекс даних, що характеризує якість розробленої продукції, доведено її високу харчову цінність. За результатами проведених досліджень розроблено технологічну схему приготування мʼякого сиру «Адигейський» з сублімованою калиною та сухими базиліком, розраховано харчову цінність та побудовано модель якості.