КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ГАСТРОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ за Автор "Григоренко, Є."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія мафінів із використанням борошна з бульб чуфи(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Григоренко, Є.У статті обґрунтовано технологію маффінів підвищеної харчової цінності з використанням борошна з бульб чуфи. Наведена рецептура та технологічна схема виробництва маффінів із використанням борошна з бульб чуфи у кількості 60% до маси борошна. Отримані дані, характеризують розроблений БКВ як продукт, що має гарні органолептичні показники та високу харчову цінність. За результатами проведених досліджень розраховано комплексний показник якості та побудовано модель якості маффінів з використанням борошна з бульб чуфи.