РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Погребіцька, В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія м’ясних страв з використанням техніки маринування(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Погребіцька, В.У статті наведена інноваційна технологія м’ясних страв із додаванням різноманітних спецій та маринадів. Досліджено харчову цінність та основні показники якості м’ясних страв грузинської кухні – на прикладі страви «Стейк з яловичого філе у маринаді». У статті доведено, що використання техніки маринування пришвидшує приготування м’ясних виробів та покращує харчову цінність готових страв, збагачує раціон біологічно-активними речовинами.