РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Остренок, О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія альтернативних стейків з яловичини українського виробництва(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Остренок, О.У статті визначено, що однією з тенденції розвитку ринку ресторанних послуг є актуальність проєктування монозакладів з спеціалізацією на м’ясну продукцію. З врахуванням даних аналізу м’ясних ресторацій Києва наведено характеристику популярних серед споживачів м’ясних страв – стейків. Науково обґрунтовано технології альтернативних стейків з яловичини українського виробництва, досліджено технологічні параметри приготування. Визначено органолептичні показники розроблених страв.