ІННОВАЦІЇ В ПІДПРИЄМНИЦТВІ І ТОРГІВЛІ (Частина 1)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд ІННОВАЦІЇ В ПІДПРИЄМНИЦТВІ І ТОРГІВЛІ (Частина 1) за Автор "Ковальчук, Д."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Прогнозування якості та управління ланцюгами постачання сублімованих харчових продуктів(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Ковальчук, Д.У статті розглянуто важливі аспекти, пов’язані з прогнозуванням якості та управлінням ланцюгами постачання сублімованих харчових продуктів в Україні. Визначено методи та стратегії, які допомагають забезпечити високу якість сублімованих продуктів на різних етапах їх виробництва та постачання. Проаналізовано стан ринку сублімованих харчових продуктів в Україні та розглянуто важливість ефективного управління ланцюгами постачання для забезпечення якості та доступності цих продуктів для споживачів.