Підручники I Textbooks
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Підручники I Textbooks за Автор "Григоренко, Олег Михайлович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ ПРОЕКТУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА(Київський національний торговельно-економічний університет, 2017) Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Григоренко, Олег Михайлович; Расулов, Раміс Асимович; Тарасенко, Ігор Іванович; П’ятницька, Галина Тезіївна; Расулова, Алла Миколаївна; Палієнко, Олена Олексіївна; Романенко, Роман ПетровичНаведено загальні положення до проєктування закладів ресторанного господарства, підходи до їх концептуального рішення та порядку і вимог до розроблення проєкту загалом. Призначений для студентів ЗВО, коледжів, комерційних училищ, які здійснюють підготовку фахівців напряму підготовки «Харчові технології та інженерія», а також може бути корисний фахівцям-практикам для розроблення проєктної документації, створення нових, реконструкції і технічного переоснащення діючих закладів ресторанного господарства.