ОРГАНІЗАЦІЯ ТОВАРОПОСТАЧАННЯ РОЗДРІБНОЇ ТОРГОВЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ
Ескіз недоступний
Дата
2024-12
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Анотація
Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля». Державний торговельноекономічний університет, Київ, 2024. У випускній кваліфікаційній роботі досліджено теоретико-методичні підходи організації товаропостачання роздрібної торговельної мережі ТОВ «Сільпо Фуд». Розглянуто основні теоретичні аспекти процесу постачання товарів підприємства роздрібної мережі. Проведено аналіз організації товаропостачання на підприємстві ТОВ «Сільпо – Фуд» та оцінено показники результативності організації товаропостачання. На основі проведеного аналізу запропоновано рекомендаційні заходи для вдосконалення процесу товаропостачання та описано їх переваги. Ключові слова: товаропостачання, ефективність, ланцюг постачання, роздрібна торгова мережа, організація.
Qualification paper for obtaining a master's degree in specialty 076
«Entrepreneurship and Trade». State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024.
This qualification paper examines the theoretical and methodological
approaches to organizing product supply in the retail trade network of LLC «Silpo
Food». It discusses the main theoretical aspects of the product supply process within
the retail network. An analysis of the product supply organization at LLC «Silpo Food»
has been conducted, and the performance indicators of the supply organization have
been evaluated. Based on the analysis, recommendations for improving the product
supply process have been proposed, along with a description of their advantages.
Key word: product supply, effectiveness, supply chain, retail trade network,
organization.
Опис
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА