Управління процесами перевезення продовольчої та аграрної продукції
Ескіз недоступний
Дата
2024-12
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Анотація
У випускній кваліфікаційній роботі досліджені теоретичні та
методологічні аспекти управління процесами перевезення продовольчої та
аграрної продукції міжнародної організації під патронатом ООН
«Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО)» (англ. Food
and Agriculture Organization, FAO), далі скорочено (ФАО). Автором
проаналізовано процеси управління та перевезення продукції та оцінено
показники управління процесами перевезення продукції (ФАО). Досліджено
напрямки оптимізації управління процесами перевезення продукції (ФАО).
Визначено економічні заходи щодо управління процесами перевезення
продукції на (ФАО).
Ключові слова: процеси перевезення, продовольча та аграрна продукція,
логістична система, управління логістичною діяльністю, управління
ланцюгами постачання.
The final qualification work, the theoretical and methodological aspects of
managing the transportation of food and agricultural products of an international
organization under the auspices of the UN "Food and Agriculture Organization
(FAO)" (English Food and Agriculture Organization, FAO), hereinafter abbreviated
(FAO). The author analyzed the processes of management and transportation of
products and evaluated the indicators of management of the processes of
transportation of products (FAO). The directions of optimization of management of
processes of transportation of products (FAO) are investigated. Identified economic
measures to manage the processes of transportation of products to (FAO).
Keywords: transportation processes, food and agricultural products, logistics
system, logistics management, supply chain management.
Опис
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА