ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ НА ОСНОВІ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 40 МІСЦЬ
Вантажиться...
Дата
2025-11
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу:
«Технологія десертів на основі рослинної сировини та організація їх
виробництва у вегетаріанському кафе на 40 місць», яка містить два розділи:
«Технологія виробництва харчової продукції» та «Організація технологічного
процесу виробництва та реалізації десертів на основі рослинної сировини в
умовах ЗРГ».
В першому розділі роботи проаналізовано технології виробництва
десертів на основі рослинної сировини у закладах ресторанного господарства.
На основі аналізу та технологічних проробок розроблено технологію десертів на
основі рослинної сировини: Малиновий мус з волоськими горіхами, фініками та
насінням гарбуза, Малиновий мус з асорті горіхів (волоські горіхи, мигдаль,
кеш’ю) та фініками, Малиновий мус з горіхово-шоколадною основою (волоські
горіхи, чорний шоколад).
В другому розділі розроблено основні концептуальні рішення
вегетаріанського кафе на 40 місць, меню та структуру виробничого процесу
десертного цеху. Проведено підбір устаткування, розрахунок площі
десертного цеху та спроектовано план цеху з розташуванням технологічного
обладнання та схему комунікаційного забезпечення технологічного
устаткування
In accordance with the topic and task, the qualification work was completed:
"Technology of desserts based on plant raw materials and organization of their
production in a vegetarian cafe for 40 seats", which contains two sections:
"Technology of food production" and "Organization of the technological process of
production and sale of desserts based on of plant raw materials under the conditions
of the Russian Federation".
In the first section of the work, the technologies for the production of desserts
based on vegetable raw materials in restaurants are analyzed. On the basis of analysis
and technological tests, the technology of desserts based on vegetable raw materials
was developed: Raspberry mousse with walnuts, dates and pumpkin seeds,
Raspberry mousse with assorted nuts (walnuts, almonds, cashews) and dates,
Raspberry mousse with a nut-chocolate base (walnuts, dark chocolate).
In the second section, the main conceptual solutions of the vegetarian cafe for
40 seats, the menu and the structure of the production process of the dessert shop are
developed. The selection of equipment, the calculation of the area of the dessert
shop, and the layout of the shop with the location of the technological equipment
and the scheme of communication support for the technological equipment were
designed
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Петрівська А В ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ НА ОСНОВІ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 40 МІСЦЬ Кваліфікаційна робота бакалавра за спeцiaльністью 181 «Харчові технології» Державний торговельно-економічний університет Репозитарій Державного торговельно-економічного університету