ТЕХНОЛОГІЯ ПОСІЧЕНИХ ВИРОБІВ ІЗ М'ЯСА ПТИЦІ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ СУЧАСНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬ
Вантажиться...
Файли
Дата
2025-11
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
У роботі наведена загальна характеристика процесу виробництва
посічених виробів із м'яса птиці, їх технологія та організація у закладі
ресторанного господарства, аналіз рецептурного складу, інновації в технології
виробництва посічених виробів із м'яса птиці та розроблено технологію
приготування посічених виробів із м'яса птиці з використанням техніки
маринування.
Також розроблено концептуальне меню ресторану української кухні на
100 місць та організація процесу виробництва посічених виробів із м'яса птиці
з використанням техніки маринування у гарячому цеху ресторану «Етнофест».
За результатами проведених розрахунків, визначено, що загальна
кількість споживачів ресторану української кухні «Етнофест» на 100 місць
протягом дня.
Сервісно-виробничий процес ресторану української кухні «Етнофест» на
100 місць розроблено відповідно до схеми технологічного процесу закладу з
урахуванням енергоефективності та відповідно до ДБН В.2.2-25:2009,
підібрано обладнання та визначено площу приміщень.
The work provides a general description of the process of the production of
chopped poultry meat products, their technology and organization in the restaurant
industry, analysis of the recipe composition, innovations in the production
technology of chopped poultry meat products, and the technology of cooking
chopped poultry meat products is developed using the pickling technique.
The conceptual menu of a restaurant of Ukrainian cuisine for 100 seats and the
organization of the production process of chopped poultry meat using the pickling
technique in the hot shop of the restaurant "Ethnofest" were also developed.
According to the results of the calculations, it was determined that the total
number of consumers of the restaurant of Ukrainian cuisine "Ethnofest" for 100 seats
during the day.
The service and production process of the Ukrainian cuisine restaurant
"Ethnofest" for 100 seats was developed in accordance with the scheme of the
technological process of the establishment taking into account energy efficiency and
in accordance with DBN V.2.2-25:2009, the equipment was selected and the area of
the premises was determined
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Гонта І В ТЕХНОЛОГІЯ ПОСІЧЕНИХ ВИРОБІВ ІЗ М'ЯСА ПТИЦІ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ СУЧАСНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬ Кваліфікаційна робота бакалавра за спeцiaльністью 181 «Харчові технології» Державний торговельно-економічний університет Репозитарій Державного торговельно-економічного університету