Оцінка якості та безпечності халви соняшникової при здійсненні експорту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У статті наведено сучасний стан ринку соняшникової халви та ринку кондитерських виробів України. Проведена порівняльна оцінка якості та безпечності зразків від українських виробників соняшникової халви, що готуються до експорту. За результатами досліджень зроблені висновки.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Вербівський, С. (2023). Оцінка якості та безпечності халви соняшникової при здійсненні експорту. У В. А. Осика (Ред.), Митна справа: практичний аспект. Оцінка якості та конкурентоспроможності товарів (с. 449–455). Державний торговельно-економічний університет.

Doi

UDC

Orcid