035 Філологія
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
Документ БРЕНДИНГ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Бойченко Анна ВадимівнаПовномасштабне вторгнення російської федерації в Україну змінило конкурентну обстановку у сфері бізнесу, зокрема і в ресторанній галузі, та підкреслило важливість ефективного брендингу для суб'єктів ресторанного бізнесу. В умовах війни суб’єктам ресторанного бізнесу важливо розуміти, що ефективний бренд — це не лише імідж, але і засіб збереження довіри та приваблення лояльності, що стає стратегічною перевагою для суб'єктів ресторанного бізнесу в нових умовах ринкової конкуренції. Ресторанні підприємства повинні бути готові до викликів конкуренції та вдосконалювати свої стратегії, зокрема в області брендингу, який може стати ключовим інструментом для привертання та утримання клієнтів в умовах повномасштабного вторгнення на ринок України. В контексті зазначеного вище, тема даної випускної кваліфікаційної роботи є надзвичайно актуальною.Документ НАПРЯМИ ПОСИЛЕННЯ ФІСКАЛЬНОЇ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ПОДАТКОВОЇ СИСТЕМИ(Державний торговельно-економічний університет, 2025) Пасічний, Микола Дмитрович; Державний торговельно-економічний університетДокумент HOW DOES PARTICIPATION IN SCHOOL SOCIAL ACTIVITIES AFFECT THE SELF-CONFIDENCE AND SELF-ESTEEM OF CHILDREN WITH SPECIAL NEEDS?(Державний торговельно-економічний університет, 2025) Mitsenko, Mariia; State University of Trade and EconomicsДокумент СТИМУЛЮВАННЯ ПРОДАЖІВ ІНСТРУМЕНТАМИ МЕДІАДИЗАЙНУ(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Алімов, Радиcлав; Кияниця, Євгенія; Державний торговельно-економічний університетДокумент Функціонування і розвиток логістичної інфраструктури торговельної діяльності підприємства(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Півень Наталії Анатоліївни; Ільченко Наталія БорисівнаУ випускній кваліфікаційній роботі досліджено теоретико-методичні засади функціонування і розвитку логістичної інфраструктури торговельної діяльності ТОВ «СІЛЬПО-ФУД». Розглянуто теоретичні аспекти логістичної інфраструктури підприємства. Проведено аналіз практики організації логістичної діяльності ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» та оцінено функціонування і розвиток логістичної інфраструктури торговельної діяльності ТОВ «СІЛЬПОФУД». На основі проведеного аналізу було запропоновано план оптимізації логістичної інфраструктури торговельної діяльності ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» та оцінено результативність їх впровадження. Ключові слова: логістична діяльність, логістична інфраструктура, торговельна діяльність, функціонування і розвиток, оптимізація. In the final qualification work, theoretical and methodological principles to the functioning and development of the logistics infrastructure of trade activities of LLC "SILPO-FOOD" were investigated. The main theoretical aspects of the logistics infrastructure at the enterprise are considered. The analysis of the practice of organization of logistics activities of LLC "SILPO-FOOD" was carried out and the functioning and development of the logistics infrastructure of the trade activity of LLC "SILPO-FOOD" were evaluated. On the basis of the analysis, a plan for optimizing the logistics infrastructure of trade activities of LLC "SILPO-FOOD" were proposed and the effectiveness of their implementation was evaluated. Keywords: logistics activity, logistics infrastructure, trade activity, functioning and development, optimization.