ГОТЕЛЬНИЙ І РЕСТОРАННИЙ ДЕВЕЛОПМЕНТ В УМОВАХ ВІДНОВЛЕННЯ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд ГОТЕЛЬНИЙ І РЕСТОРАННИЙ ДЕВЕЛОПМЕНТ В УМОВАХ ВІДНОВЛЕННЯ за Ключові слова "efficiency"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Виклики у проєктуванні готелів в Україні під час війни(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Губань, В.У статті розглянуто необхідність проектування та запуску нових суб’єктів готель¬ного бізнесу незважаючи на війну. Наведено приклади відкриттів нових готелів в Україні після повномасштабного вторгнення рф. Обґрунтовано можливі виклики при проектуванні готелів у воєнний період. Розкрито вимоги у проектуванні готелів різних категорій. Наведено закордонний досвід у запуску готелів під час військового стануДокумент Продуктові, сервісні та організаційні інновації у міжнародних готельних і ресторанних мережах(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Підопригора, І.У статті досліджено тему впровадження інновацій та розвитку технологій в сфері готельних і ресторанних мереж. Дані нововведення стають важливим інструментом підвищення конкурентоспроможності, поліпшення сервісу і якості продуктів, а також оптимізації управлінських процесів. Основні типи інновацій у цій галузі – продуктові, сервісні та організаційні – дозволяють компаніям не лише підвищити ефективність, але й адаптуватися до змінних вимог ринку