Навчальні посібники I Coursebook
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Навчальні посібники I Coursebook за Ключові слова "catering"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ HoReCa: КЕЙТЕРИНГ (Том 3)(Київський національний торговельно-економічний університет, 2017) Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Мельниченко, Світлана Володимирівна; Ведмідь, Надія Іванівна; Бойко, Маргарита Григорівна; Кравченко, Михайло Федорович; Босовська, Мирослава Веліксівна; Расулов, Раміс Асимович; Григоренко, Олег Михайлович; Тарасенко, Ігор Іванович; Кулик, Марія Володимирівна; Литвиненко, Тамара Євгеніївна; Расулова, Алла Миколаївна; Федорова, Діна ВолодимирівнаЗапропоновано унікальні бізнес-рішення щодо: генерування ідей, обґрунтування концептів та реалізації ефективних стартапів кейтерингових компаній; трендів фуд-дизайну та фуд-декору; проєктування процесів виробництва, тестингу, пакування, транспортування, сервісу, клінінгу, рисайклінгу у сфері кейтерингу; забезпечення енергоощадності та екологічності технологічних, технічних і дизайнерських рішень; підходів до економічного та управлінського моніторингу господарської діяльності та окупності бізнесу. Рекомендовано для менеджерів, власників, інвесторів, а також студентів, викладачів, науковців та усіх, хто хоче досягнути успіху та здобути найвищу професійну майстерність в індустрії кейтерингу.